PORADNIK Tradycyjny smak. Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy

Dostępność:
Dostępny
Wysyłka:
Od 1-2 dni robocze

23,00pln

Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy
Franz Siegfried Wagner

 Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.

Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.

Jakie mięso wybrać na domowe wyroby

Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę

Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe

60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety

Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!


    Wydawca: Multico
    Rok wydania: 2017
    Oprawa: twarda
    Ilość stron: 136




Trwa wysyłanie zamówienia.
Proszę czekaj...