PORADNIK Domowe wędzenie żywności

Dostępność:
Dostępny
Wysyłka:
Od 1-2 dni robocze

35,00pln

  • Autor: Warren R. Anderson
  • Wydawca: RM
  • Rok wydania: 2024
  • Ilość stron: 256

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco.

Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.




Trwa wysyłanie zamówienia.
Proszę czekaj...